Zo vindt u altijd uw spullen met een NEXSMART™ SMART TRACKER

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: net als u de deur uit wilt, kunt u uw sleutels, portemonnee of tas niet vinden. Deze frustrerende situatie kost tijd en geduld. Bij NEXSMART™ hebben we een oplossing voor dit probleem ontwikkeld. Met onze NEXSMART™ SMART TRACKER kunt u uw verloren spullen snel en eenvoudig opsporen via onze gebruiksvriendelijke app. Of u nu uw sleutels op het werk hebt laten liggen of uw portemonnee thuis bent kwijtgeraakt, met de NEXSMART™ SMART TRACKER vindt u ze weer met precisie en gemak.

Wat is een NEXSMART™ SMART TRACKER?

De NEXSMART™ SMART TRACKER is ons nieuwe Bluetooth-volgapparaat, ontworpen om u te helpen uw spullen altijd snel en efficiënt terug te vinden. Door dit compacte apparaat aan uw waardevolle spullen te bevestigen, kunt u ze via onze app volgen als ze verloren gaan. De tracker maakt een stabiele Bluetooth-verbinding tussen het apparaat en uw smartphone. Zodra de verbinding is gemaakt, kunt u de laatste locatie van uw spullen op een kaart in de app volgen.

Vind uw spullen snel met GPS en geluidssignalering

Met de NEXSMART™ SMART TRACKER heeft u een effectieve oplossing om uw verloren spullen snel te vinden. De tracker creëert een Bluetooth-verbinding tussen uw telefoon en het apparaat, waardoor u uw spullen nauwkeurig en eenvoudig kunt volgen. Onze app toont u de GPS-locatie waar u voor het laatst contact had met uw tracker. Als u binnen Bluetooth-bereik van uw tracker bent, kunt u deze via de app activeren, die vervolgens een luid signaal afspeelt. Met deze geluidssignalering kunt u uw spullen snel vinden, zelfs als ze onder meubels of in een tas verborgen zijn.

Vind eenvoudig uw telefoon met de tweerichtingsfunctie

Hebt u uw sleutels gevonden, maar kunt u uw telefoon niet vinden? Geen probleem, de NEXSMART™ SMART TRACKER heeft een slimme tweerichtingsfunctie die u helpt uw telefoon eenvoudig te vinden. Als u uw telefoon wilt vinden, drukt u gewoon twee keer op de tracker. Hierdoor wordt de verloren-telefoonfunctie geactiveerd, die een bericht naar uw telefoon stuurt. Uw telefoon begint dan een geluid af te spelen, zelfs als deze op stil staat, zodat u deze gemakkelijk kunt vinden.

Voorkom diefstal met real-time verlieswaarschuwingen

De NEXSMART™ SMART TRACKER helpt u niet alleen uw spullen terug te vinden, maar ook om te voorkomen dat u ze in de eerste plaats kwijtraakt. Met de ingebouwde diefstalbeveiliging en real-time verlieswaarschuwingen kunt u uw waardevolle spullen nog beter beveiligen. U kunt de tracker instellen om u te waarschuwen als u een locatie verlaat zonder uw spullen of uw telefoon. Als iemand probeert uw spullen zonder uw toestemming te verwijderen, wordt u direct gewaarschuwd en het luide signaal trekt aandacht en schrikt de dief af. Deze functie kan natuurlijk worden uitgeschakeld als u dat wenst, maar biedt extra veiligheid in het dagelijks leven.

Koop nu een NEXSMART™ SMART TRACKER

Bent u klaar om te investeren in een SMART TRACKER van NEXSMART? Het is speciaal ontworpen om compact en licht te zijn, zodat het niet stoort in uw zak of portemonnee. De meegeleverde metalen ring maakt het eenvoudig om de tracker aan uw sleutelbos, tas of zelfs de halsband van uw huisdier te bevestigen, zodat u uw belangrijkste spullen altijd in de gaten kunt houden.

Het is ongelooflijk eenvoudig om aan de slag te gaan met de NEXSMART™ SMART TRACKER. Bevestig de tracker gewoon aan het item dat u wilt beschermen en maak verbinding via onze app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Binnen enkele seconden bent u klaar om uw spullen terug te vinden.

Investeer nu in een NEXSMART™ SMART TRACKER en ervaar het gemak van het altijd eenvoudig kunnen vinden van uw spullen. Koop de NEXSMART™ SMART TRACKER door hier te klikken.