Bij NEXSMART™ zijn we op zoek naar toegewijde affiliatepartners die willen bijdragen aan onze gezamenlijke passie voor huisbeveiliging. Wij leveren betrouwbare bewakingsproducten die bijdragen aan het gevoel van veiligheid in het huis van mensen, en we willen deze missie graag met je delen.

Ons affiliate programma

Ons affiliate programma is ontworpen om je passende beloningen te bieden voor je inspanningen. We bieden 15% commissie op elke verkoop die je genereert. Ons affiliate programma heeft een EPC van 10,82 DKK en een zeer laag annuleringspercentage van slechts 1%. Onze cookie-tijd is ingesteld op 7 dagen, en de verkoop wordt geregistreerd wanneer de bestelling in de winkel is verwerkt.

Hoe word je affiliate partner

Als je deel wilt uitmaken van ons affiliate programma, moet je een aanvraag indienen door ons de volgende informatie te sturen:

  1. Je contactgegevens
  2. Websites, blogs of sociale media waar je onze producten wilt promoten
  3. Waarom je deel wilt uitmaken van het NEXSMART™ affiliate programma
  4. Je strategische overwegingen over het promoten van NEXSMART producten
We zouden ook graag horen over:
  1. Welke specifieke NEXSMART producten je het liefst wilt promoten
  2. Je verwachte verkeer en bereik, en welke segmenten je bereikt
  3. Eventuele eerdere ervaringen met affiliate marketing, en de resultaten daarvan

Stuur je aanvraag naar affiliate@raasdal.com.

KIES ONS

Als je kiest voor NEXSMART™ als je affiliate partner, kies je voor een merk dat zich inzet voor het creëren van veiligheid in huis en dat altijd de klant op de eerste plaats zet. We bieden onze klanten een 100-dagen tevredenheidsgarantie, waardoor elke aankoop 100% risicovrij is.

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen een sterk en succesvol partnerschap op te bouwen. Laten we samen meer veiligheid creëren voor huiseigenaren in het hele land.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Team NEXSMART™